Contributie remarcabila
    

Danciu Lawyers au avut o contributie remarcabila la succesul societatii noastre pe piata de afaceri romaneasca. Putem spune, fara exagerari, ca nu am fi avut aceleasi rezultate daca echipa de avocati ai DanciuLawyers nu ar fi fost alaturi de noi in fiecare din problemele de natura legala cu care ne-am confruntat.

Ati demonstrat ca puteti face fata unei largi palete de situatii si ne-ati castigat respectul si loialitatea. Multumim pentru toti aceesti ani!
Andreas Stan – INTERFRUCT, Ilfov
Cele mai bune si eficiente solutii juridice
    

Recomandam echipa Danciu Lawyers ca buni profesionisti in domeniul recuperarilor de creante si datorii, o companie puternica si serioasa care poate oferi societatilor cu care lucreaza servicii juridice la standarde inalte, intotdeauna pregatiti sa implementeze in programele de lucru cele mai bune si eficiente solutii juridice.

Danciu Lawyers este un partener de incredere al afacerii noastre!
Elena Florenta Barbu – GRUPO FDP PROPERTY MANAGEMENT, Bucuresti
Servicii juridice la standarde inalte
    

Pentru Danciu Lawyers nu exista problema insolubila si nici situatie fara rezolvare. Suntem multumiti de activitatile de reprezentare juridica pe care ni le-au oferit pe parcursul colaborarii.

Vom apela cu siguranta pe viitor la serviciile juridice oferite de Danciu Lawyers prin titularul sau, avocatul Valentin Danciu.
Ionel Adetu – GIA IZOLATII, Braila
Creativitate profesionala si daruire totala
    

Daruirea totala de a apara interesele clientului si creativitatea profesionala a Danciu Lawyers au castigat respectul nostru.

Suntem norocosi ca avem parte de servicii legale premium din partea unor specialisti care ne egaleaza la entuziasm si creativitate. Multumim pentru tot ceea ce faceti pentru noi!
Cristea Marin – GRANOVIT, Braila
Experienta in domeniul legislatiei comerciale
    

Firma Teleprecision-MTS S.R.L. a beneficiat de colaborarea cu Danciu Lawyers, Cabinet de avocat Valentin Danciu. Acesta a dovedit ca are cunostintele teoretice precum si experienta in domeniul legislatiei comerciale, integrata cu practica in domeniile colaterale cum sunt asociatiile si fundatiile, ori dreptul fiscal pentru a raspunde rapid la solicitarile noastre.
Calitatea serviciilor oferite noua de catre Danciu Lawyers ne-a dat increderea necesara pentru a apela si pe viitor la serviciile sale.
Avand in vedere toate acestea, frma noastra il recomanda pe domnul avocat Valentin Danciu tuturor celor care au nevoie de o asistenta juridica de calitate.
Nicoleta Moise – TELEPRECISION MTS, membra a Grupului TELE GRUP, Bucuresti
Calitate a serviciilor juridice oferite si disponibilitatea reprezentantilor Danciu Lawyers
    

In urma unei indelungate cercetari a companiilor locale de profil si a mai multor discutii cu reprezentantii lor, am ales Danciu Lawyers pentru serviciile de recuperari creante si colectari de debite, considerandu-i cei mai in masura sa ne asigure suportul pe partea recuperarilor de datorii.
Dupa aproximativ 10 luni de la colaborarea cu acestia am putut spune ca am facut cea mai buna alegere, atat prin prisma calitatii serviciilor juridice oferite, cat si prin disponibilitatea reprezentantilor Danciu Lawyers. Suntem multumiti atat de calitatea si profesionalismul serviciilor de recuperare, cat si de rezolvarea prompta a tuturor problemelor inerente care apar in desfasurarea unor astfel de activitati.
Cosmin Ioan Manolache – AMERICLEAN ROMANIA, Bucuresti
Solutiile legale oferite sunt intotdeauna practice
    

Solutiile legale oferite de catre Danciu Lawyers sunt intotdeauna practice. Astfel, alaturi de aceasta echipa de avocati, am reusit sa maximizam valoarea companiei.

Suntem norocosi ca avem parte de serviciile legale premium oferite de specialistii entuziasti si plini de creativitate precum cei ai echipei Danciu Lawyers.
Romulus Corbutiu – TRUMF IMPEX, Oradea,filiala a Grupului TRUMF Cehia
Partener de afaceri responsabil si profesionist
    

Danciu Lawyers ne ofera solutii optime si practice la orice fel de problema am intampina in mediul de afaceri. Echipa de avocati a gasit rapid solutii pentru probleme din ce in ce mai complexe si variate pe parcursul celor 8 ani de cand este alaturi de noi.

Nu am putea cere un partener de afaceri mai responsabil sau mai profesionist decat Danciu Lawyers.
Marilena Istratescu – HELLO COMMUNICATION, Bucuresti
Servicii juridice de inalta tinuta profesionala
    

Recomand cu incredere ca furnizor de servicii juridice de inalta tinuta profesionala pe avocatul Valentin Danciu, conducator al Danciu Lawyers.

Dupa ce am avut experiente anterioare mai putin placute cu furnizori de astfel de servicii, am decis alegerea Danciu Lawyer pentru una din problemele noastre ivite in tara.

Fiind foarte multumiti de serviciile oferite, am hotarat inlocuirea fimei de avocatura cu care colaboram pana la acel moment cu Danciu Lawyers.
Silviu Ogea – ROWALT, Ilfov, reprezentanta ROTHENBERGER ROMANIA
Colaborare de peste 10 ani
    

Apreciem in mod deosebit colaborarea pe care o avem de peste 10 ani cu Danciu Lawyers, atat prin prisma profesionalismului de care dau dovada, cat si a intelegerii si solutionarii in timp extrem de scurt a oricaror probleme pe care le ridica activitatea pe care o desfasuram.

Toate acestea, dar si sprijinul pe care ni-l ofera in orice situatie, ne-au convins de faptul ca orice problema juridica pe care o putem avea isi va gasi solutionarea, lucru pentru care le multumim.
Catalin Bratan – ROMCONSTRUCT ALLIANCE, Bucuresti
Reprezentare cu responsabilitate si profesionalismin fata instantelor de judecata
    

Avocatul Valentin Danciu, titular si coordonator al echipei Danciu Lawyers ne-au oferit suportul legal in toate problemele pe care i le-am supus atentiei. Ne-a reprezentat in fata instantelor de judecata romane cu responsabilitate si profesionalism.

De asemenea, confidentialitatea de care a dat dovada cu prilejul solutionarii problemelor legale cu care ne-am confruntat, ne face sa apelam in continuare cu incredere la serviciile oferite de Danciu Lawyers.
Darius Olteanu – DIGITAL IT CONSULTING, Bucuresti
Ne surprind in fiecare zi cu interesul pe care il acorda fiecarui aspect legal
    

Intotdeauna am cautat profesionalismul si creativitatea la oamenii nostri. Era firesc sa cautam aceste calitati si la echipa care ne ofera consultanta juridica.

Danciu Lawyers intruneste toate aceste calitati si, mai mult decat atat, ne surprinde in fiecare zi cu interesul pe care il acorda fiecarui aspect legal, interes care nu s-a diminuat pe parcursul celor 2 ani de cand colaboram. Felicitari pentru tot ceea ce ati reusit sa realizati in acesti ani!
Dr. Alexandru Sablici – ROMEDIS IMPORT-EXPORT, Bucuresti
Aproape 10 ani de colaborare
    

Intelegerea mecanismului economiei de piata actuale si prijinul pe care ni-l ofera in absolut orice problema, ne-au facut sa ramanem in continuare alarturi de aceasta firma, la aproape 10 ani de la inceputul colaborarii noastre. Suntem multumiti atat de calitatea si profesionalismul serviciilor juridice, cat si de rezolvarea prompta a tuturor problemelor inerente care apar in desfasurarea unor astfel de activitati.

Daca doriti sa mizati pe consultanta legala de calitate, Danciu Lawyers este partenerul de afaceri pe care vi-l dorim alaturi!
Ana Maria Pakot – CONREP, Brasov
Lucreaza dupa standard international
    

Activitatea de recuperare de creante pe care noi am redirectionat-o catre avocatul Valentin Danciu fondator al Danciu Lawyers este asigurata zilnic cu succes de catre aceasta companie prin reprezentantii sai, pe care ii recomand ca adevarati profesionisti in domeniu, o companie pe care noi apreciem ca lucreaza dupa standard international si cu care vom lucra cu siguranta si in viitor pentru proiectele de acest profil.
Le multumim pentru serviciile de calitate pe care continua sa ni le ofere inca din anul 2009!
Cu deosebita consideratie,
Ciprian Bejenariu – SALESIANER MIETTEX, Bucuresti si Oradea, filiala a SALESIANER MIETTEX Austria
Alaturi de noi din anul 2007
    

Danciu Lawyers este alaturi de noi din anul 2007. In acest interval de timp serviciile legale asigurate pentru societatea noastra s-au ridicat la standardele de calitate superioare, ceea ce a condus la o stare de confort in randul angajatilor nostri.

Multumim echipei Danciu Lawyers si domnului avocat Valentin Danciu pentru profesionalismul cu care a raspuns tuturor solicitarilor noastre!
Iulian Zaharia – GRUP HIDROCON, Bucuresti
Specialisti ale caror sfaturi ne conduc spre succes
    

Intr-un mediu de afaceri din ce in ce mai agresiv, avem nevoie de specialisti ale caror sfaturi ne conduc spre succes.
Daruirea totala de a apara interesele clientului si creativitatea profesionala a Danciu Lawyers au castigat admiratia noastra.
Apelati cu incredere la echipa de avocati ai Danciu Lawyers, coordonata de avocatul Valenti Danciu, pentru orice fel de problema juridica, oricat de complicata ar fi!
Vasile Spulber – BREDA COM, Braila