Cabinetul de avocatură Danciu Lawyers vă poate oferi atât consultații, asistență și reprezentare juridică în litigii de muncă, cât și soluții pentru luarea celor mai bune decizii în situații care aparțin de dreptul muncii.

Biroul nostru de avocatură cu sedii în București și Brașov, se concentrează pe diverse strategii care ajută la soluționarea problemelor dumneavoastră. Serviciile de reprezentare și asistență se adaptează la exigențele persoanelor care doresc să beneficieze de o protecție legală.

Avocații noștri vă vor reprezenta corect, având drept obiectiv apărarea drepturilor dumneavoastră. Misiunea noastră permanentă este de a rezolva prompt proiectele și cazurile încredințate.

Un lucru de o importanță majoră care trebuie reținut este acela că toate motivele din care iau naștere conflictele de muncă, respectiv cele invocate de către un posibil reclamant, angajator sau angajat, vor trebui dovedite atât în fața inspecției muncii, cât și în fața instanței de judecată dacă este cazul. În acest context, simplele susțineri ale unei părți cu privire la existența unei anume situații nu vor fi suficiente, pentru probarea veridicității acesteia trebuind să existe probe precum înscrisuri, martori, interogatoriul părții pârâte și altele.

Dacă vă aflați în situația în care aveți nevoie de un avocat litigii de muncă București, Danciu Lawyers este la dispoziția dumneavoastră. Pregătirea și experiența echipei noastre nu pot fi puse la îndoială, fiind dobândite pe parcursul a zece ani. Pentru a ne solicita ajutorul, nu trebuie decât să ni-l solicitați: fie pe e-mail, fie telefonic. Asta este tot ceea ce trebuie să faceți dumneavoastră, lăsați restul în grija noastră!