Dreptul comercial reprezintă ansamblul de reguli juridice speciale care reglementează raporturile izvorâte din comerț. Reunind un corp de reguli particulare referitoare la exercitarea unei profesii și la actele juridice încheiate de comercianți, în legătură cu bunurile destinate exercitării comerțului, dreptul comercial este dreptul privat aplicabil comercianților, actelor și faptelor comerciale.

Întrucât miza activității comerciantului este maximizarea profitului, comercianții au adoptat forme rapide și simple de încheiere a contractelor pe baza ofertei acceptate. Relațiile de afaceri se extind între parteneri din țări diferite, astfel că dreptul comercial are vocație transfrontalieră, această caracteristică generând adaptarea, armonizarea și uniformizarea regulilor aplicabile în același spațiu de derulare a afacerilor.

În orice domeniu juridic, este nevoie de cunoștințe specifice și pregătire. De aceea, atunci când avem diverse probleme de natură juridică, trebuie să apelăm la un avocat drept comercial. Acesta vă poate oferi servicii precum:
• Consultanță juridică;
• Contracte comerciale – negocieri, redactări, completări, modificări, clauze în orice fel de contracte;
• Recuperări creanțe;
• Constituire de societăți comerciale, întreprinderi familial.

Danciu Lawyers dispune de o experiență de peste 10 ani în domeniu, precum și de o pregătire temeinică. Spontaneitatea și seriozitatea sunt atributele care ne descriu cel mai bine ca și echipă. Vă oferim permanent servicii de asistență, consultanță și reprezentare. Facem tot posibilul pentru soluționarea cazului dumneavoastră, ca ambele părți – noi și dumneavoastră – să ne bucurăm de un final care să ne aducă bucurii. Așadar, dacă aveți nevoie de un avocat drept comercial București, nu trebuie decât să ne solicitați ajutorul. Va urma să programăm o întâlnire în cadrul căreia vom discuta amănunțit despre problema dumneavoastră și împreună vom decide ce trebuie făcut. Vă mulțumim !