Imobilele din România au creat întotdeauna probleme complexe de ordin juridic. Modalitățile de dobândire, redobândire și împărțire ale imobilelor au constituit o gamă largă a litigiilor ce au preocupat avocații societății noastre.

Este important de reținut că avocații pot face ceea ce agenții imobiliari nu vor putea face niciodată. Deși intențiile lor sunt bune, agenții imobiliari nu dețin pregătirea juridică necesară, contractele lor fiind doar niște formulare tipizate. Un avocat specializat în imobiliare vă poate redacta clauze speciale și vă poate particulariza contractul de vânzare-cumpărare, lucru pe care un agent cu siguranță nu-l poate realiza. Orice tranzacție ceva mai complexă, care implică detalii specifice, trebuie să beneficieze de suportul unui avocat specializat în domeniul imobiliar.

Cabinetul de avocatură Danciu Lawyers este recunoscut pentru activitatea în drept imobiliar și construcții. Fie că vă interesează să vindeți sau să cumpărați un imobil, fie că doriți să soluționați diverse litigii, trebuie să știți că echipa noastră oferă asistență, reprezentare și consultanță, de la încheierea tranzacțiilor imobiliare până la obținerea documentației cadastrale sau a încheierii de intabulare.

Biroul nostru vă pune la dispoziție toate detaliile necesare cu privire la proprietăți. Cu o atitudine profesionistă, orientată către cele mai bune rezultate, avocații noștri prestează servicii bazate pe înțelegerea nevoii clientului. Danciu Lawyers vă pune la dispoziție avocat litigii imobiliare, având drept obiectiv soluționarea a diverse litigii, precum și asistarea în ceea ce privește achiziționarea de proprietăți. Tot ce aveți de făcut este să ne solicitați ajutorul și în cel mai scurt timp promitem să vă contactăm!