Denumirea de drept comercial, ca ramură de drept şi ca disciplină juridică de studiu, pune în evidenţă faptul că este vorba de o reglementare juridică cu caracter specific, mai exact un ansamblu de norme şi instituţii juridice care privesc comerţul. O asemenea definire este, în mare măsură, corectă, impunându-se precizări cu privire la sensurile noţiunii de comerţ.

Primele manifestări ale „schimbului” au apărut odată cu naşterea ideii de proprietate, într-o formă primitivă , respectiv pe bază de obiceiuri . Pentru satisfacerea trebuinţelor existenţei lor, oamenii au început să schimbe între ei produsele făurite prin munca lor ori agonisite din mediul înconjurător, iar cuvântul dat şi strângerea mânii par a fi cele mai vechi mijloace de garantare a obligaţiilor comerciale.

Dreptul Comercial se află în deplină interdependență. Din acest motiv, la începutul unei afaceri dar și în timpul dezvoltării acesteia este nevoie de sprijinul unui avocat drept comercial. Un avocat drept comercial vă ofera spijinul necesar în redactarea actelor pentru firmă, în luarea celor mai bune decizii dar și în evaluarea riscurilor afacerii dumneavoastră.

Obiectivul avocaților în dreptul comercial se concretizează în protejarea intereselor persoanelor fizice, dar și juridice, asigurându-le elaborarea unor soluții aplicabile atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Astfel, Danciu Lawyers vă oferă consultanță, asistență juridică și reprezentare în fața instanțelor de judecată. Vom iniția demersurile procedurale pentru dumneavoastră, vă vom ajuta cu redactarea documentelor importante, vă vom spune tot ceea ce trebuie să știți și să faceți în cazul dumneavoastră. Dacă ați întâmpinat probleme în ceea ce privește dreptul comercial, apelați cu încredere la noi! Experiența ne va ajuta să găsim o soluție indiferent de problema cu care dumneavoastră vă confruntați!