1
Despre DANCIU Lawyers
Intr-o lume a concurentei, fara precedent in Romania, Danciu Lawyers va poate ajuta sa gasiti echilibrul necesar oricarei intreprinderi de succes.

Specialistii nostri va stau la dispozitie cu informatii competente, la zi, pe domenii de activitate si servicii diverse, adaptate in permanenta fiecarui tip de client.

Fiecare situatie este speciala, nimic nu este tratat cu indiferenta sau dezinteres, iar explicatiile in detaliu nu sunt ocolite din lipsa de timp – aceasta comoditate de pret a secolului 21.

Activitatea in domeniul corporativ a devenit, tocmai datorita deschiderilor din ultimii ani spre UE si a procesului de globalizare tot mai complexa, iar competitia acerba.

2
Consultanta fiscala
Specialistii Danciu Lawyers sunt gata sa va ofere o mare varietate de servicii de consultanta fiscala, absolut necesara datorita schimbarilor ce au loc zi de zi in domeniul legislatiei fiscale.

Serviciile oferite de Danciu Lawyers: retail, bancar si financiar, imobiliar, farmaceutic, alimentar, industrie auto, servicii, consultanta pentru toate aspectele fiscale, consultanta pentru identificarea tuturor beneficiilor sau riscurilor asociate operatiunilor sau decizilor manageriale, consultanta pentru declaratiile fiscale asigurand astfel conformitatea cu legislatia romana, asistenta pe durata inspectiilor fiscale, planuirea strategiilor fiscale pe plan local si international, asistenta in cazul litigiilor fiscale (elaborarea contestatiilor si a documentatiei, reprezentare in instanta), s.a.


Ce ma recomandă?

In calitate de avocat de business consider ca seriozitatea, perspicacitatea si stapanirea de sine sunt definitorii in domeniul pe care l-am ales. Performanta ramane cuvantul de baza in profesia mea, insa, dincolo de toate acestea, marturisesc ca a fi om este totusi cel mai important lucru in viata.
 • De ce ati ales sa deveniti avocat si nu magistrat ori notar?

  Avocatura iti ofera, o perspectiva larga asupra intregului domeniu juridic, evident pana in momentul in care optezi pentru o anumita specializare si spre deosebire de celelalte doua mentionate, este o meserie dinamica, completa si care iti ofera satisfactii pe masura timpului acordat muncii, pregatirii si relatiilor interumane pe care le dezvolti cu clientii.

  Deoarece este o profesie liberala, pentru mine personal reprezinta o provocare deoarece in relatia cu ceilalti parteneri din piata esti intr-o continua concurenta, ceea ce evident naste o competitie acerba si „multe capete luminate”. Practic, in avocatura, concurenta naste performanta.

 • Care sunt trasaturile unui avocat de succes?

  In primul rand seriozitatea, adica temeinicia cu care un avocat stie sa fie pregatit in fata tuturor provocarilor zilnice legate de activitatea sa. Apoi, spontaneitatea, caracteristica cel putin avocatilor pledanti si evident celor bine pregatiti. Perspicacitatea, stapanirea de sine si demnitatea.

 • Ce v-a determinat sa va infiintati cabinet de avocatura?

  Am simtit ca pot mai mult. Inca din timpul facultatii mi-am ales cateva modele din mediul didactic de la care am si reusit sa deprind cate ceva din tainele avocaturii. Pot spune ca ma numar printre putinii care au avut sansa si onoarea de a fi selectati pentru a face parte dintr-o forma asociata de organizare a profesiei cu cineva care mi-a fost profesor. Evident ca motivul l-a constituit atat o buna pregatire in domeniul juridic, cat si o maturitate poate „nespecifica” varstei.

  Trend-ul a fost unul ascendent, incepand de la momentul definitivarii si pana astazi cand conduc propria firma de avocatura dupa bunul plac antreprenorial si spun asta deoarece principiile si mecanismul de functionare al unei forme de exercitare a profesiei este identic cu cel al unui veritabil business.

 • Care sunt serviciile cel mai des solicitate?

  Noi, cei din cadrul Danciu Lawyers, consideram ca facem parte din categoria avocatilor de business. Eforturile conjugate ale tuturor membrilor reunesc o serie de domenii de expertiza interdependente, specifice activitatilor societatilor comerciale.

– Concurența naște performanța!

Traim intr-o lume moderna la baza careia sta intotdeauna concurenta, indiferent de domeniul in care se activeaza.

Acest fapt este evident mai ales in ultimii ani, datorita usilor si oportunitatilor care s-au deschis firmelor romanesti, o data cu alaturarea noastra in mediul de afaceri european si a procesului de globalizare din ce in ce mai pregnant.

– Avocați dedicați la dispoziția dumneavoastră

Din dorinta de a facilita cursul ascendent al companiilor si societatilor clientilor nostri suntem gata sa ne punem la dispozitia dumneavoastra seriozitatea, talentul si perspicacitatea.

In meseria pe care ne-am ales-o si pe care o practicam cu pasiune, spontaneitatea, viziunea, si dedicarea realizarii telurilor si aspiratiilor clientilor sunt elemente cheie pentru a crea o relatie interdependenta si de lunga durata cu acestia.

– Metodologii moderne pentru o lume modernă

Fiecare caz este diferit, iar avocatii nostrii stiu acest lucru si se vor adapta oricarei situatii si nevoilor fiecarui tip de client, pentru a asigura standardul de excelenta pentru care firma noastra este cunoscuta si cu care ne mandrim.

– Profesionalism si experiență

Avand o experienta de peste 10 ani in domeniu, Danciu Lawyers va sta la dispozitie oricand pentru a va oferi informatii competente, actuale si detaliate din servicii si domenii de activitate diverse.

ARII PRINCIPALE DE EXPERTIZA

Drept medical & malpraxis medical

Asistenta si reprezentarea juridica a pacientilor in cazurile de malpraxis medical…

Litigii & Arbitraj

In domeniile Dreptul Muncii si asigurari sociale; Dreptul concurentei; Drept bancar; Drept comercial; Dreptul comunicatiilor, IT si media…

Corporate & Comercial

Asistenta in cadrul procedurii reorganizarii judiciare si a falimentului: restructurare sau reorganizare; transferuri de active…

Dreptul concurentei

Consultanta juridica privind concurenta neloiala; regimul juridic al concentrarilor economice; procedurile obtinerii ajutorului de stat…

Drept Financiar & Fiscal

Asistenta juridica si consultanta privind regimul optim de impozitare pentru societatile comerciale; impozitul pe profit; impozitul pe venit; impozite si taxe locale…

Asigurari

Raspunderea pentru pagubele cauzate de produse/bunuri cu defecte; asigurari in cazul poluarii, focului, furtunilor si inundatiilor…

Sport & Sanatate

Servicii de consultanta specifice: verificarea, intocmirea de proiecte, negocierea diverselor contracte incheiate cu sportivii, agentii, furnizorii ori sponsorii…

Real Estate & Constructii

Tranzactii imobiliare; certificate, autorizatii, inregistrari; consultanta si asistenta privind restituirea imobilelor nationalizate…

“In avocatura, concurenta naste performanta!”

sign2