Divorțul în sine reprezintă o experiență marcantă, iar dacă în acest proces sunt implicați și copiii, lucrurile se complică și mai tare. Divorțul implică o întreagă procedură.

Se va efectua un raport de anchetă psihosocială, părinții urmând să fie ascultați de către judecător. Ascultat va fi și copilul care a împlinit vârsta de zece ani. De asemenea, dacă autoritatea competentă consideră necesar, poate fi ascultat și copilul care nu a împlinit încă vârsta necesară.

În vederea protejării interesului superior al copilului, este stabilită și contribuția fiecărui părinte la cheltuielile de creștere, educare, învățătură și pregătire profesională a copiilor. Instanța poate lua, pe tot parcursul procesului, prin ordonanță președențială, măsuri temporare cu privire la stabilirea locuinței copiilor minori.

Ehipa Danciu Lawyers apără atât drepturile dumneavoastră, cât și ale copilului. Dacă sunteți în căutarea unui avocat divorț cu copii, vă aflați pe mâini bune, lucru demonstrat de experiența și pregătirea de peste 10 ani pe care noi o deținem în acest domeniu. Apelați cu încredere la serviciile noastre, pentru noi seriozitatea și găsirea soluțiilor pentru dumneavoastră sunt cele mai importante!