Relațiile de familie reprezintă o chestiune delicată, în care orice nemulțumire degenerează cu ușurință într-un conflict care presupune emoții și sentimente variate. Atunci când un conflict face imposibilă continuarea căsătoriei, singura variantă rămasă este divorțul.

Conform prevederilor Noului Cod Civil, soțul care se face responsabil de destrămarea relațiilor familiale poate fi obligat la plata unor despăgubiri de către celălalt soț, pe care poate sau nu să le accepte. În astfel de cazuri, este necesară prezența unui avocat. Cunoașterea amănunțită a elementelor ce definesc un proces de divorț, a modului în care fiecare parte își poate susține propria perspectivă, efectuarea în cunoștință de cauză și în mod corect a procedurilor implicate de proces sunt fundamentale pentru obținerea unei decizii de divorț în conformitate cu voința soților sau situația reală existentă.

Dacă sunteți în căutarea unui avocat divorț București, echipa Danciu Lawyers este la dispoziția dumneavoastră. Având o experiență de peste 10 ani și o pregătire temeinică în domeniu, putem soluționa cazurile dumneavoastră cu succes. Pentru informații și începerea unei colaborări, așteptăm apelul/mail-ul dumneavoastră, cu ajutorul căruia vom putea stabili toate detaliile.