Calitatea de avocat o pot avea doar persoanele înscrise în „tabloul baroului din care fac parte, barou component al Uniunii Naționale a Barourilor din România” conform art.1 alin.2 din legea nr. 51/1995, republicată. Se impune necesitatea verificării existenței avocatului în Tabloul Avocaților, pentru a avea convingerea că persoana la care am apelat este cu adevărat avocat/ă, dar și pentru verificarea faptului că nu aparține unor altor structuri declarate ilegale, așa cum s-a întâmplat în cazul Baroului Constituțional.

Un cabinet de avocatură este alcătuit dintr-o echipă de oameni caificați, cu experiență și pregătire în domeniu. Este locul cel mai sigur în care dumneavoastră puteți merge în momentul în care aveți nevoie de consiliere juridică. Înainte de a fi avocați, sunt oameni. În acest context, aceștia vă vor asculta toate problemele și vă vor oferi toate detaliile necesare despre acestea, precum și posibile soluții în vederea rezolvării acestora.

Înainte de alegerea unui avocat se recomandă documentare, atenție la aspecte precum cel menționat mai sus și analizarea problemei dumneavoastră, al domeniul căruia aparține, întrucât nu orice avocat se poate ocupa de cazuri care nu aparțin domeniului în care aceștia sunt calificați.

Pentru un cabinet avocatură sector 5, Danciu Lawyers vă stă la dispoziție. Indiferent de natura problemei cu care vă confruntați, avocații noștri vă pot oferi o soluție. Tot ce trebuie să faceți este să ne solicitați ajutorul printr-un apel telefonic sau e-mail, ambele posibilități se află pe site-ul nostru, urmând să fiți contactați în cel mai scurt timp. Nouă ne pasă cu adevărat de problemele dumneavoastră!