O creanță reprezintă dreptul pe care îl are creditorul asupra unei sume de bani ce i se datorează. Înregistrarea acestei valori se face pe baza facturilor emise și a altor documente în care sunt stipulate sumele datorate către firmă.

Fiecare activitate poate constitui un raport obligațional și poate atrage de la sine o anumită îndatorire. În acest context, există mai multe tipuri de creanțe. Cele mai frecvent întâlnite creanțe provin din raporturile obligaționale reglementate de Dreptul Civil, Comercial, Dreptul Muncii sau cel Fiscal. Așadar, întâlnim:
• Creanțe civile;
• Creanțe comerciale;
• Creanțe bancare;
• Creanțe fiscale sau bugetare;
• Creanțe salariale.

Colectarea debitelor și recuperarea creanțelor, pentru care nu a existat un rezultat favorabil prin procedura amiabilă, se va face prin intermediul unui avocat recuperări creanțe. Recuperarea creanțelor reprezintă un domeniu de mare importanță în afacerile actuale ale fiecărei firme/companii, prin care banii sunt restituiți și ajută societatea comercială să își continue activitățile zilnice obișnuite. Succesul procedurii de recuperare a acestor creanțe depinde de cât de implicat este avocatul. Un avocat specializat în domeniul de recuperare a creanțelor își demonstrează experiența în domeniu prin rezultate pozitive obținute, dar și prin buna înțelegere/colaborare pe care o are cu clienții săi.

Solicitarea ajutorului unui avocat vă poate ajuta să vă reîntregiți patrimoniul ca urmare a unor sume, mai mari sau mai mici, pe care nu ați mai reușit să le recuperați. Activitatea de recuperare se exercită atât pe cale amiabilă, cât și tranzacționări, medieri, proceduri.

Cabinetul de avocatură Danciu Lawyers vă oferă servicii de recuperări creanțe Brașov. Dumneavoastră nu trebuie decât să ne scrieți sau să ne sunați la datele de contact existente pe site-ul nostru, iar noi vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil. În acest mod, toate cunoștințele noastre vor fi puse într-un context concret și aplicate cu succes. Vă mulțumim pentru interesul acordat!