ana-maria-lunguAna-Maria Lungu
Un inceput bun alaturi de Danciu Lawyers.
    

In calitate de tanar antreprenor si fondator al unei firme nou-noute, mi-a fost foarte usor sa ma concentrez pe partea de business datorita avocatilor Danciu Lawyers, acestia ajutandu-ma sa nu imi fac griji referitor la problemele legale.

Au dat dovada mereu de atentie la detaliu, mi-au oferit niste sfaturi excelente si au preintampinat toate potentialele probleme ar fi putut aparea.
george-nistorGeorge Nistor
Ajutor salvator.
    

Am avut ocazia de a lucra alaturi de domnul Danciu si de firma sa in ultimii doi ani. Initial ne-a impresionat prin nivelul de cunostiinte si prin energia pe care o poseda, iar apoi ne-a castigat increderea prin dedicarea sa.

Intotdeauna comunicativ si placut, domnul Danciu ne-a ajutat sa depasim o serie de probleme legale si financiare si sa ne salvam firma. Va multumim!
eugen-toaderEugen Toader
Servicii de cea mai buna calitate.
    

Firma noastra, care se ocupa in special de import-export, a avut de-a lungul timpului mai multe parteneriate cu diverse firme de avocatura neexperimentate. Danciu Lawyers, insa, a reusit sa ne ofere toate serviciile de care aveam nevoie.

Echipa lor de avocati este extrem de bine pregatita si ne-a ajutat sa negociem parteneriate cu firme din afara granitelor tarii si sa prevedem toate si sa depasim toate dificultatile pe care le implica domeniul de activitate al firmei noastre.