DANCIU Lawyers

 

MUTARI DE

AFILIERI

mutare de locuinte

CONSULTANTA FISCALA

in domenii de activitate precum:
 • retail
 • bancar si financiar
 • imobiliar
 • farmaceutic
 • alimentar
 • industrie auto
 • servicii
 • s.a.
 • Expertiza

  Despre DANCIU Lawyers

  Într-o lume a concurenţei, fără precedent în România, societatea noastră vă poate ajuta să găsiţi echilibrul necesar oricărei intreprinderi de succes. Specialiştii noştri vă stau la dispoziţie cu informaţii competente, la zi, pe domenii de activitate şi servicii (link spre “domenii de activitate”) diverse, adaptate în permanenţă fiecărui tip de client (link spre “portofoliu”).

  Fiecare situaţie este specială, nimic nu este tratat cu indiferenţă sau dezinteres, iar explicaţiile în detaliu nu sunt ocolite din lipsă de timp – această comoditate de preţ a secolului 21.

  Confidenţialitatea consultaţiei juridice rămâne unul dintre principiile etice de bază ale activităţii noastre, nu doar un deziderat general acceptat, iar reprezentarea cu un înalt nivel de profesionalism a tuturor clienţilor, o prioritate.

  Astfel, angajamentul privind respectarea cu stricteţe a confidenţialităţii informaţiilor de care luăm cunoştinţă în cadrul activităţii noastre profesionale reprezintă pentru noi nu numai o obligaţie, ci un principiu al eticii profesionale, ce trebuie respectat atât pe parcursul colaborării cu fiecare client, cât şi după eventuala încetare a acesteia.

  Nu există problemă insolubilă şi nici situaţie fără rezolvare! Prin comunicare eficientă, cercetare aprofundată, temeinică şi riguroasă, seriozitate şi competenţă găsim cheia oricărei situaţii prejudiciante pentru dumneavoastră.

  1 ianuarie 2007 a adus României statutul de ţară membră a UE, prilej care a generat o deschidere importantă spre fonduri europene destinate dezvoltării la un nivel comparabil cu cel al statelor membre.

  Pe lângă activităţile de reprezentare, societatea noastră vă pune la dispoziţie şi servicii de consultanţă pentru accesarea unei varietăţi de astfel de fonduri structurale, precum şi îndrumare spre instituţiile în a căror competenţă intră sfera dumneavoastră de interes.

  Activitatea în domeniul corporativ a devenit, tocmai datorită deschiderilor din ultimii ani spre UE şi a procesului de globalizare tot mai complexă, iar competiţia acerbă.

  Contractele de consultanţă pe termen lung oferite de societăţile de avocaţi par a fi soluţia cea mai potrivită pentru evitarea unor situaţii conflictuale sau a unor varii litigii (cauzate de lipsa de atenţie faţă de detalii în întocmirea documentaţiilor, a contractelor de orice tip etc.), datorate de multe ori necunoaşterii în profunzime a specificului şi particularităţilor proprii oricărei entităţi corporative, continuitatea reprezentării fiind, în aceste cazuri, soluţia ideală pentru evitarea acestora.

  Echipa noastră de specialişti vă stă la dispoziţie.


  „ Nothing great was ever achieved without enthusiasm.” (Ralph Waldo Emerson)
   

  Publicatii   Cariere   Noutati   Danciu Lawyers Bucuresti   Danciu Lawyers Brasov   Danciu Lawyers Braila  
  Copyright ©  2011.Toate drepturile rezervate.